Verkoopt u of beheert u?

U beheert machineparken voor de afdelingen van uw bedrijf of voor externe klanten. Of het nu gaat om computers en randapparatuur, beveiligingsinstallaties, betaalterminals, kasregisters of telefoonapparatuur, gebruikers kunnen niet zonder deze apparaten.

Om u te wapenen tegen mogelijke problemen, willen wij u tegen een redelijke prijs een onderhoudsdienst aanbieden die een snelle reactie (dezelfde dag of de volgende dag) garandeert. Als een paar jaar geleden dergelijke service een luxe was, is het vandaag de dag onmisbaar geworden.

Ons doel: een service bieden op maat van uw behoeften.

U vertrouwt ons nauwkeurige opdrachten toe die eerder gedefinieerd zijn in een gedetailleerd document ( Service Level Agreement). Wij werken namens u met uw klanten / gebruikers. En dankzij onze logistieke en IT-organisatie organiseren wij optimale reizen.

Onze regionale verzendcentra en onze lokale technici stellen ons in staat om binnen de gestelde termijnen (2uur, 4uur, 8uur, 24uur, enz) op een efficiënte en economische manier tussenbeide te komen. Wij zijn 7 dagen op 7 en 24uur per dag actief op alle Belgische en Luxemburgse gronden.

Onze teams krijgen een specifieke training voor elk type interventie en zorgen zo voor de kwaliteit en efficiëntie van de service. Indien nodig kan deze training georganiseerd worden door uw eigen diensten. Uiteraard, onze organisatie zal zich aanpassen aan uw behoeften et niet het tegenovergestelde.

Install – Move – Add – Change – Dispose

Onze teams van multi-gespecialieseerde technici stellen u ter beschikking; IT, systeemingenieurs, transport en verhuizen:

– Nieuwe apparatuurinstallaties

– Verhuis van materiaal

– Hardware / software-updates en onderhoud

– Vervanging van onderdelen of modulaire verwisseling

– Materiaalrecycling en afvalverwerking

Wij stellen teams van technici ter beschikking , verspreid over het hele land, om opdrachten uit te voeren die vooraf samen zijn gedefinieerd.

Services IMACD ( Installaties – verhuizen – hardware- en software-update – vervangingen –  recycling)

Brokerage ( Aankoop van apparatuur – circulaire economie)

Demo service ( Voorziening van demonstratiemateriaal)

Staging ( Voorbereidende fase voorafgaand aan de inzet)

Transport ( Veilig transport van machines en uitrusting)

Advertising dynamic screen ( Installatie van dynamische reclameschermen)

Waarom Techswap ?

– Om uw kosten te verlagen

– Om uw vaardigheden met een hoge toegevoegde waarde te optimaliseren

– Om uw kosten uit te besteden

– Om u te helpen concentreren op uw kernactiviteiten

De kwaliteit van onze service is onze reden om te zijn !

De permanente verbetering van onze tools en systemen is een noodzaak om ons aan te kunnen passen aan de evolutie van uw bedrijf, uw markt. We willen een transparantie en een uitwisseling van ideeën met onze klanten omdat de gezamelijke analyse van potentiële verbeteringen een bron van aanvullende vaardigheden en kwaliteit is.

Wanneer u een aanvullende of nieuwe service wilt, bestuderen we samen met u of de benodigde vaardigheden beschikbaar zijn of verworven kunnen worden. We analyseren kosten en mogelijke besparingen in een goed partnerschap.

Bij Techswap, of we nu managers of technici zijn, geloven we allemaal in eenvoudige oplossingen, afgestemd op de echte en praktische behoeften van onze klanten. Het beste dienen is onze prioriteit. Dit is onze kracht omdat we vertrouwen op onze knowhow en ervaring om langdurige relaties te onderhouden.

Recycling en circulaire economie

Recycling is tegenwoordig een noodzaak geworden, niet alleen voor het individu maar ook voor het bedrijf. In veel sectoren is er nu een sterke wens om koolstofemissies, onnodig gebruik van plastic verpakkingen of voedselproducten van gerecycleerd papier te verminderen. Maar hoe zit het met de computerwereld, die voortdurend verandert en regelmatig moet worden vervangen door iets nieuws?

Bij Techswap werken we stroomopwaarts van recycling, dankzij ons volledig geautomatiseerd beheersysteem dat het gebruik van papier aanzienlijk vermindert. Als gevolg hiervan krijgen we alle verpakkingen terug van wat we installeren en sorteren we deze op basis van het type grondstof. (plastic, karton, cd, geëxpandeerd polystyreen, enz.)

Vervolgens recyclen we alles via speciale kanalen. Recycling betekent ook de circulaire economie. Om ze een tweede leven te geven, streven we ernaar de oude geborgen apparaten te verkopen, ze aan te bieden aan scholen of ze naar het buitenland te sturen.

Techswap is een gerenommeerd bedrijf in België en Luxemburg, gespecialiseerd in IT-services IMACD. We bieden zowel nationale als internationale klanten zowel IT-oplossingen aan als apparatuur gerelateerde diensten. We evolueren voortdurend, brengen elke dag nieuwe IT-oplossingen voor vele bedrijven en vergroten tegelijkertijd het bereik van onze services.