Het materiaal wordt voorbereid in de werkplaats voordat het wordt verzonden. Pre-installatie van het besturingssysteem en verschillende programma’s in onze gebouwen. Aangepaste installatie met de gebruiker vergezeld van een kleine training.

De fabrikanten vertrouwen ons een model toe van elk van de producten die ze op de markt brengen. We slaan ze op, onderhouden het, ruimen het op, vervolgens gaan we op verzoek van de commercial over tot de installatie van een of meer machines bij onze potentiële klanten voor een test van enkele weken. Na deze periode herstellen we het materiaal op afspraak, zetten het terug in goede staat en testen het voordat we het opnieuw in de stock integreren voor een volgende demo.

Recycling betekent ook de circulaire economie. Om ze een tweede leven te geven, streven we ernaar oude geborgen apparaten te verkopen, ze aan scholen aan te bieden of ze naar het buitenland te sturen.

Op verzoek verzorgen wij het vervoer van computerapparatuur voor onze klanten : met ad-hoc verpakkingen, in voertuigen gespecialiseerde bescherming, laden en lossen met betrekking tot de aard van het materiaal door professionals.

Plaatsing van publicitaire schermen in winkels en openbare gebouwen, aan de muur bevestigd voor reclame via internet.